Тодор Тодоров: Искам да призова феновете да са по-толерантни и по-търпеливи

Спорт

27-12-2022, 10:06

Снимка:

НБЛ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"До края на сезона има много време и се надявам да успяваме и да дойдат по-добри дни за нас", изрази надежда наставникът на Спартак

Старши треньорът на Спартак Тодор Тодоров сподели мнението си след загубата с 69:82 от Левски в среща от 13-ия кръг на НБЛ. Това бе четвърто поредно поражение за плевенчани в първенството, като тимът е на трето място с баланс от 7-5.

"Имахме шанс този мач да го спечелим. Това, което искахме, да сме близо до отбора на Левски, горе-долу го направихме. Този път наистина имахме малшанс и този малшанс идва не само със себе си, а с това, че сме в такова състояние. Скъсена ни е ротацията не само за мачовете, но и за тренировъчния процес. Момчетата се опитват да дават всичко от себе си, не се получава, но когато натрупаме достатъчно тренировъчен процес всички заедно, аз вярвам, че ще успеем да зарадваме хората, които ни подкрепят.

Станимир Маринов и Митко Маринчешки са даже и няма на половин тренировка. Пак казвам, че се стараят. Ние бяхме в ситуация, в която трябваше да се опитваме да отговаряме по някакъв начин на класата на играчите на Левски - на Флорвиъс, Арнет и т.н. Опитвахме се, борихме се, имаше ситуации, в които можеше да се пречупи мача, но не успяхме. Въпреки това положение ние сме близо до отборите, с които искаме да се борим. Ясно е, че до края на сезона има много време и се надявам да успяваме и да дойдат по-добри дни за нас. Искам да призова феновете да са по-толерантни и по-търпеливи. Надявам се съвсем скоро да ги зарадваме", каза Тодоров.