Начало на подготовката в 12-та авиационна база за новата 2023 година (Снимки)

Мисия

09-01-2023, 12:29

Снимка:

12-та Авиационна база

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Командирът на 12-та авиационна база - полковник Петър Банков произнесе тържествено слово

Днес в 12-та авиационна база гр. Долна Митрополия се проведе традиционната за формированията от Българската армия церемония за поставяне на началото на подготовката през 2023 год. 

Командирът на 12-та авиационна база - полковник Петър Банков произнесе тържествено слово. В него той отчете постиженията през изминалата година и изказа признателност за постигнатите резултати. В заключение поздрави личния състав и пожела 2023-та година да е успешна, с повишаване и подобряване на всички показатели, за постигане на още по- високи резултати в летателната подготовка и обучението на специалисти за нуждите на Военновъздушните сили. 

Началникът на щаба – полковник Ивайло Пешаков прочете заповед на командира на ВВС, относно награждаване на военнослужещи и цивилни служители с юбилейни грамоти „110 години български ВВС”. 

Със заповед на командира на в.ф. 52090 за постигнати високи резултати при изпълнение на служебните задължения през изминалата 2022 год. с грамоти бяха наградени майор Радослав Михов, капитан Евгений Господинов, капитан Чавдар Атанасов, капитан Емил Георгиев, старшина Детелин Янчев и редник 3-ти клас Кирил Димитров.