Двама плевенчани ще участват в новия сезон на "Сървайвър"

Плевен Лайф

29-01-2023, 19:19

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В Карибско море те ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания

Островна държава с безкрайни плажове, внушителни планини и зрелищни водопади, но също с опустошителни тропически бури и диви животни, ще посрещне участниците в новия сезон на "Survivor" - оригиналът в жанра приключенско риалити, който се завръща скоро по bTV. Претендентите за титлата „Последният оцелял“ и за голямата награда от 100 000 лева ще се отправят към Доминикана, за да се срещнат с изолацията, самотата и най-големите си страхове, да покажат силата на волята и духа си, и да надскочат себе си. Снимките сред екзотичната природа ще продължатповече от всякога - 90 дни, а седмият сезон ще се превърне в най-дългия, излъчван някога в България.

Срещу десетте популярни личности, които ще бъдат част от племето "Известни", ще се изправят още 10 непоколебими участници, обединени под името "Воини". Там ще бъдат и двама плевенчани - Крум Цонев и Геновева Иванова!

Крум ще от малък мечтае да бъде част от най-екстремното риалити. Той е от Плевен, но живее в София, а по професия е юрист.

Геновева е от Плевен и е екскурзовод. Чаровницата споделя, че работи всеки ден върху това да се променя и да не се отказва.

Сред популярните лица в Survivor 7 ще бъдат футболистът Благой Георгиев, кулинарното гуру Божана Кацарова,  певицата Татяна и влогърът Стефан Попов – Чефо. За оцеляване в екзотичното риалити ще се борят също ММА боецът Георги Валентинов, актрисата Снежана Макавеева, колегата й Филип Буков, както и други познати лица - атлетът и модел Иван Булкин, моделът Марго Купър и инфлуенсърката Стефани Разсолков.

В Карибско море всички сървайвъри ще се впуснат в невиждани по мащаб игри и ще се сблъскат с тежки физически и психически изпитания. Веднъж попаднали в приключението, те ще трябва да изградят сложни стратегии и да предприемат неочаквани, а често и рискови ходове, за да се придвижат към победата. 

Предстоящият, седми сезон на Survivor, не само ще сбъдне мечтата на риалити героите да се гмурнат в неизвестното, но и ще ще донесе нови, силни емоции и на феновете, които ще изживеят приключението едновременно с участниците в него. Предаването ще бъде реализирано по нов модел и ще се излъчва почти в реално време, като по този начин ще даде възможност на зрителите да вземат активно участие в развоя на събитията. Единствено те ще определят кой участник ще продължава напред всяка седмица, както и големия победител в края на сезона.