Красимир Бислимов: Нашата цел е оставане в професионалния футбол

Спорт

04-02-2023, 16:18

Снимка:

ОФК Спартак

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

ЦСКА 1948 победи с 4:0 Спартак (Плевен) в контролна среща, провела се на стадиона в Царско село

ЦСКА 1948 победи с 4:0 Спартак (Плевен) в контролна среща, провела се на стадиона в Царско село. Първо Парвиз Умарбаев даде преднина за своя тим в 20-ата минута, а останалите три попадения бяха отбелязани само в рамките на 7 минути през второто полувреме. Евгений Сердюк (70’) вкара за 2:0, а Бирсент Карагарен отбеляза бързи две попадения (72’ и 77’), за да оформи крайния резултат.

Въпреки загубата, наставникът на Спартак Красимир Билисмов бе оптимистично настроен в коментара си след двубоя.

"Доволен съм от проверката. Моята цел беше през първото полувреме да играят футболистите, които ще започват в официалните мачове. Исках да видя и другите момчета на какво ниво са, така че съм доволен. Резултатът не е важен, не е определящ. Определящ ще бъде следващата седмица", коментира Красими Бислимов пред журналистите.

"Нашата цел е оставане в професионалния футбол. Това е била винаги целта пред нас, така че оттам-нататък каквото дойде. Апетитът идва с яденето", добави Бислимов.

Както вече писахме, пролетният полусезон във Втора професионална футболна лига ще започне на 11 февруари, събота. В 18-ти кръг отборът на Спартак (Плевен) ще гостува на Марица (Пловдив).

"Не сме отбор, който да е добре финансово и да разчита на дълга скамейка. С наличните футболисти, които са, с тях разполагаме и с тях ще играем. Надявам се да се избегнат контузии и картони, за да може да сме конкурентни на другите отбори", каза още Бислимов.