Апартамент горя в Плевен

Крими

09-02-2023, 09:26

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Причината за пожара е в процес на установяване

Сигнал за пожар в апартамент в Плевен на улица „Панега“ е бил подаден на 8 февруари в 16:53 часа. Екип на пожарната служба в града загасили огъня, който унищожил дрехи, уреди, техника, хранителни продукти, опушени били 100 кв. м стени. Причината за пожара е в процес на установяване, съобщават от пресцентъра на МВР. 

И още от бюлетина на ОДМВР - Плевен:

Рано тази сутрин в 04:33 часа огнеборци от У ПБЗН – Сторгозия са потушили пламъци в самозапалило се коминно тяло на третия етаж в обитаема сграда на плевенската улица „Синчец“. Не са нанесени материални щети.

На 8 февруари в 21:03 часа екип на РСПБЗН - Плевен е загасил горящи отпадъци в контейнер за сметосъбиране на булевард „Георги Кочев“ в областния град. Не са нанесени материални щети. 

В 14:04 часа огнеборци от У ПБЗН – Сторгозия са погасили запалени отпадъци в необитаема постройка – бивша фурна, в плевенския квартал „Сторгозия“. Пожарът е без материални загуби.

Вчера в 17:11 часа служители от У ПБЗН – Сторгозия са отреагирали на сигнал за спасяване на котка, попаднала в пукнатина на жилищен блок в ж.к „Сторгозия“.