Полицията в Плевен прави пълна проверка по случая с пребитото 19-годишно момче

Новините

12-02-2023, 18:21

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Няма да крием никого, виновните ще си понесат отговорността, заяви директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Веселин Вътов

Правим пълна проверка по случая. Няма да крием никого, виновните ще си понесат отговорността. Това е заявил директорът на ОДМВР-Плевен старши комисар Веселин Вътов пред "24 часа", след като мъж от Плевен сигнализира в социалните мрежи за случай на насилие от полицаи. Очаква се от полицията да излязат с подробна инфомация след края на проверката.

Както вече писахме, Костадин Недялков твърди, че 19-годишният му син Емил е бил пребит от четирима полицаи в центъра на Плевен.

Публикуваме целия му разказ, който той е споделил на профила си във Фейсбук:

На 11.02.2023 г. в 4.00 ч. сутринта пред дискотека "Анаконда" синът ми Емил бе пребит и смлян от бой от четирима полицаи /цивилни, извън работно време/, с които не е имал пререкания, спор и каквото и да било. Не ги познава дори. Излизайки от дискотеката, те го удрят и още с първия удар изпада в безсъзнание. И от там се започва бой, бой, бой... Както се бие куче. НЕ! НЕ като куче, защото то има правото да вие и скимти от болка, а като парцалена кукла, която е безжизнена и си правят каквото искат с нея. Той не е имал правото дори да изреве, защото през цялото време на боя е бил в безсъзнание. Спират да го бият, чак когато си гълта езика и започва да умира. Започва да хърка и да се тресе предсмъртно с обелени очи и само намесата на телохранителите да му извадят езика го спасява. Не знаем дали е посинявал от задух, защото лицето е било на пихтия и цялото в кръв. Вървяла е кръв на струйки. Други момчета негови приятелчета, които излизат от заведението го познават единствено по маратонките. Бил е труп на плочките обезобразен. Тези убийци няма как да ги наричам полицаи. Това са държавни служители, които получават заплатите си от нашите данъци. Годишно плащам данъци между 200 000 и 500 000 лв. Плащам, за да диша детето ми през устата, да яде с чаена лъжичка и да пие вода със сламка. Болките при него са от главата до петите, при нас родителите са в сърцето. Плача, но без сълзи, за да съм силен пред него. Плача с душата си, но вътре в мен. Пиша днес 12.02.2023, а не вчера, защото трябваше да съм сигурен на 100 %, че биячите са полицаи. Моля Ви, който по някакъв начин е станал неволен свидетел да ми пише ЛС . Все пак 4 обучени биячи бият 19-годишно момче.