ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидат-депутати в Плевен

Мисия

26-02-2023, 20:05

Снимка:

Валери Лачовски/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Целта е да сме първа политическа сила в Плевен с 3 спечелени мандата, обявиха Пламен Тачев и Валери Лачовски - първи и втори в листата

Днес ГЕРБ-СДС регистрира в РИК листата си за Област Плевен. Тя е съчетание от опит, младост и експертиза. Целта е да сме първа политическа сила в Плевен с 3 спечелени мандата, обявиха Пламен Тачев и Валери Лачовски - първи и втори в листата.

"Листата е много силна и вярвам, че нашият резултат ще допринесе за това ГЕРБ-СДС да бъде първа политическа сила на национално ниво и да създадем едно стабилно правителство, което да извади България от кризите", каза водачът Пламен Тачев. Областният координатор на ГЕРБ Валери Лачовски добави, че ГЕРБ-СДС ще води позитивна и градивна кампания, без да напада никого.

"Мисля, че всички българи усещат резултата от управлението на така наречената "Промяна". За разлика от тях ГЕРБ е направила много за страната и ще продължава да работи за нейното развитие. Имаме ясна програма, с която отново да поведем България по пътя на развитието" категоричен е Лачовски.

Ето и цялата листа на ГЕРБ-СДС за Област Плевен:

1. Пламен Тачев

2. Валери Лачовски

3. Емил Инджиян

4. Илиян Данов

5. Рая Драгоева

6. Атанас Върбанов

7. Валентин Христов

8. Владимир Георгиев

9. Дочко Дочев

10. Ивайло Минков

11. Тони Доров

12. Кристиян Георгиев

13. Ангел Цанков

14. Цветелина Савчева

15. Ивайло Даков

16. Димитър Георгиев