След сигнал, че паркира пред чужд гараж: Радостин Василев заплашва гражданин

Новините

08-03-2023, 16:00

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Заплаши, че ще ме приключи бързо и да не го качвам по групите", споделя плевенчанинът Христо Аврамчев във фейсбук

Радостин Василев, водач на листата на “Продължаваме промяната - Демократична България” в Плевен, е заплашил гражданин, който подал сигнал заради ежедневно паркирания му пред чужд гараж автомобил. Това става ясно от публикация на Христо Аврамчев във Фейсбук.

Ето какво написа Аврамчев на своя профил във Фейсбук:

“Здравейте! Пускам този пост с целта да ми кажете Вие гражданите на град Плевен, нормално ли е всеки ден, или през този господин с лъскавото возило да спира пред гаража на чужди хора, при положение че има обозначителна табела? Вътре стоят бебешка количка и вещи на майката, която е принудена всеки ден да ги влачи на ръка с бебето, вместо да си спре личния автомобил и да си ги натовари! Чувството за безнаказаност е безгранична на новобогаташчетата!”

От последвалите коментари се оказва, че луксозният "Мерцедес 400" е собственост на Радостин Василев. След подаден сигнал, возилото, паркирано на улица “Цар Калоян” 5, е било вдигнато от паяк, но последвал скандал, като се наложила и намесата на полицията.

"Затова ли бях заплашен от него, че ще ме приключи бързо? И да не го качвам по групите? И то пред органите на МВР!!! Няма такова чувство за безнаказаност! Има и видео! Но всяко нещо по реда си...", пише Христо Аврамчев в заформилата се дискусия под публикацията.