Слави Трифонов към плевенчани: Извинявам се, че позволих Радостин Василев да присъства в живота ви

Новините

10-03-2023, 15:43

Снимка:

Слави Трифонов/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на Слави Трифонов

Аз съм от Плевен. Плевен е изумителен град.

По ред причини. Исторически, географски, но най-вече заради хората. Знам това, защото съм израснал там.

Сега времената са други, аз не живея там, но причините Плевен да е изумителен град са си същите.

Исторически, географски, но най-вече заради хората.

И тъй като живеем в условията на демокрация, което е прекрасно, различни хора от различни партии, се пробват да представляват град Плевен в парламента.

Един такъв човек, който се казва Радостин Василев, преди няколко дни е демонстрирал власт, наглост, простащина и арогантност, пред обикновените граждани на град Плевен и пред органите на реда.

Знам това, защото с мен се свързаха възмутени граждани и свидетели на тази грозна случка, и ми я разказаха.

Абсолютно самозабравил се кандидат за български депутат от листата на Коалиция „Продължаваме промяната - Демократична България“.

Само че той не е тяхно откритие, а мое.

С друго поведение, други качества и друг морал, той ме заблуди дотолкова, че беше мое предложение за министър на спорта в последното коалиционно правителство.

После се премести и отиде в "Продължаваме промяната".

Има такива хора – отиват в едно гнездо, снасят яйца и после отиват да снасят в друго гнездо. В случая обаче той го снесе и в моя роден град Плевен.

И пиша всичко това, защото вината за това обществото да обърне внимание на такъв човек, въобще да го забележи и да му даде възможност той да се държи като простак в моя роден град, вината за това е моя. Затова аз искам извинение от гражданите на моя роден град Плевен, че в крайна сметка съм постъпил безотговорно и съм позволил такъв човек въобще да присъства в техния живот. Моля да бъда извинен.

Взел съм си поука, но в крайна сметка решението дали такива хора ще продължават да присъстват и да бъдат важни - решението за това е ваше.