Заплашваният плевенчанин към Радостин Василев: Жалък сте! Наведете глава пред обществото и се извинете!

Животът

11-03-2023, 17:40

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Христо Аврамчев отговори на част от вчерашните твърдения на кандидат-депутата от ПП/ДБ

Плевенчанинът Христо Аврамчев, който съобщи публично, че е заплашван от кандидат-депутата на коалицията ПП/ДБ Радостин Василев, отговори на част от вчерашните твърдения на бившия министър, oтправени по негов адрес.

Ето какво написа Аврамчев на профила си във Фейсбук:

"Бих искал да дам публично отговор на вашия пост, опитвайки се да ме почерните пред обществото! Относно снимките пуснати от Вас, бих искал да отговоря на всяка една!

На първата снимка сме аз и двама мои приятели. Единият се казва Николай Даскалов по прякор Робота. Многократен шампион на България по картинг и мотоциклетизъм на писта. Познат на целия ни град със спортните си постижения. На въпросния господин съм кум и кръстник на детето, което ни прави семейство. Другото лице се казва Владимир Лозански. Уважаван бизнесмен - земеделец, с който сме приятели и си помагаме от деца!

На втората снимка сме аз и Красимир Манолов Първанов по прякор Гулянския, който вече не е сред нас! С въпросния господин бяхме семейство! Той ми е част от живота! Неговата племенница е майката на моето дете!

На следващата снимка сме аз и приятели от деца. Всичките са бивши спортисти! На поредната снимка, пусната от Вас, съм аз и моето дете, която символизира "Баща мечта"! Филм на режисьора Денис Дуган от 1999 г.

За другите обвинения отправени към мен от Вас ще дам отговор, но по-късно!

Виждам, че проявявате слабост! Жалък сте! Наведете глава пред обществото и се извинете!"