Заплашваният oт Радостин Василев плевенчанин: Постоянно следят къде ходя и какво правя

Новините

16-03-2023, 19:51

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Христо Аврамчев споделя, че след заплахите срещу него, сега под обстрел са неговите близки, които постоянно са нападани по телефона и с фалшиви профили във Фейсбук

"Каквото е трябвало до момента, аз съм го направил." Това отговаря плевенчанинът Христо Аврамчев пред tribune.bg на въпроса дали е подал сигнал за неправилното паркиране на бившия депутат от ПП и спортен министър Радостин Василев.

Аврамчев споделя, че след заплахите срещу него, сега под обстрел са неговите близки, които постоянно са нападани по телефона и с фалшиви профили във Фейсбук. "Те страдат и живеят под стрес.", признава той.

Христо Аврамчев признава, че след случката с Радостин Василев, усеща, че е следен.

"Да, имам си опашка. И в момента пътувам и има кола зад мен. Постоянно следят къде ходя и какво правя. Явно искат да хванат ходовете ми и какво съм предприел срещу тях. Затова отправят тези заплахи. Мислят, че ще ме спрат... няма да ме уплашат", казва плевенчанинът.

"Наистина съм бивш боксьор, но това бизнесмен е много обща дума. Не мога да кажа, че съм от такъв ранг. Аз се боря с живота, това е. За мен е важно да излезе истината, защото нападките срещу мен са, че съм подлога на ГЕРБ и на Слави Трифонов, че са ми платили, едва ли не, аз да почна да го плюя въпрсния Радостин Василев, а аз го видях за първи път тогава и си помислих, че е от новобогаташчетата", споделя още Аврамчев.