Цветомир Младенов: Далеч сме от това, което трябва да правим

Спорт

20-03-2023, 22:36

Снимка:

Диема спорт, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"При нас нещата са така, че трябва да имаме като самоцел оставане в групата", заяви треньорът на Спартак

Треньорът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов говори в ефира на "Диема спорт" след равенството 1:1 срещу Крумовград. Той сподели, че в отбора му има някакво развитие, но е далеч от това, което трябва да прави. 

"Реагирахме по някакъв начин след гола. И миналия мач изоставахме, но наваксахме. Има някакво развитие като градация, но сме далеч от това, което трябва да правим по принцип. Не мисля, че в това състояние на отбора могат да се променят много неща. Може би трябва да променим малко мотивацията, характера, желанието, да сме малко по-дисциплинирани... При нас нещата са така, че трябва да имаме като самоцел оставане в групата.

За финансите не искам да говоря. За тези неща има ръководство. Работим, тренираме. Има дисбаланс от първия полусезон, той е видим. Надявам се постепенно да подобрим някои неща. Искахме да сме по-динамични, но не се получиха нещата. Имахме ситуации, но контролът на топката беше от отбора на гостите. Имаме си много проблеми, които не зависят от нас, за да ги подобрим. Русанов има мачове и в елита, като при него трябва да е по-сериозно самочувствието. На Петър Стефанов давам шанс, но видимо е много притеснен. Няма да избягам от доверието си към него. Скоро ще влязат и още млади момчета. Във Втора лига трябва да се обиграват много млади играчи. Има още няколко млади момчета, които си чакат шанса", каза Младенов.