Училището в Горни Дъбник ще бъде реновирано със съдействието на Пламен Тачев

Мисия

22-03-2023, 10:40

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Водачът на листата на ГЕРБ-СДС за Област Плевен Пламен Тачев подари на училището в село Горни Дъбник машина за циклене на паркет, с която да се извърши освежаване на подовата настилка. 

Това се случи след молба на директора на училището г-жа Юлия Ангелова, която потърси Тачев за съдействие, тъй като паркетът не е циклен, откакто е поставен при построяването на сградата преди 60 години и вече се нуждае от ремонт, но училището не може да си позволи да наеме фирма за циклене или пък сама да си купи машината.

Пламен Тачев веднага откликна на молбата й и само в рамките на няколко дни осигури машината. Днес той я връчи на директорката в компанията на Генади Петков - общински председател на ГЕРБ за Община Долни Дъбник, и кмета Васил Недков. 

„Искам специално да благодаря на г-н Тачев за съдействието и бързата реакция. Машината за циклене ще ни бъде от голяма полза. Планираме да започнем ремонта през лятото, когато децата са във ваканция“, заяви директорката Юлия Ангелова. 

Тя напомни, че помощта на Пламен Тачев не е изключение и кампанийно мероприятие и той винаги се е отзовавал, когато училището е имало нужда. 

Преди време Тачев осигури нови чинове, на които сега учат децата от начален етап, както и два професионални микрофона за вокалната група на училището.

„Щастлив съм, че мога да съм полезен и да допринеса за това децата в Горни Дъбник да учат в една по-добра среда“, коментира Тачев.