Александрина и Феодор се разделиха с приключението "Един за друг"

Плевен Лайф

26-03-2023, 07:00

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Двамата се сбогуваха с вилата на любовта, тъй като не успяха да се справят с нито едно от седмичните изпитания

След оспорвани елиминации романтичната надпревара в риалити формата "Един за друг" приключи за Александрина и Феодор. Двамата се сбогуваха с вилата на любовта, тъй като не успяха да се справят с нито едно от седмичните изпитания. Младото семейство от Плевен се бори за оставане срещу Поля и Здравко, които обаче получиха подкрепата на по-голям брой от останалите участници. Три двойки прегърнаха Алекс и Фео, но това се оказа недостатъчно за продължаването им в предаването и така те станаха поредните партньори, които си вземат сбогом с любовното състезание.

Предизвикателството за двойки тази седмица тества добрата комуникация и бързата мисъл за участниците, които трябваше да излязат от стая със загадки. Най-добро представяне показаха Виктория и Явор, които добавиха 2000 лв. към своята сметка. Това обаче не им достигна, за да спечелят специалната привилегия и да станат „Супердвойка на седмицата“, а наградата отиде при Габриела и Десислав. Младите влюбени получиха важна задача – да спасят една от номинираните двойки. Те решиха да изберат едни от най-близките си хора във вилата на любовта – Радина и Петър.

В битката за спасение четири двойки се впуснаха в кално изпитание, за да продължат участието си в "Един за друг". Те трябваше да пренесат огромно количество кал само с телата и дрехите си. С най-добро време бяха Димана и Христо, които заедно с вторите Виктория и Георги се спасиха от елиминации.