Изборните бюлетини за вота на 2 април са предадени на общините от област Плевен

Мисия

28-03-2023, 18:11

Снимка:

Областна администрация

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Днес се осъществи предаването на 234 хил. изборни бюлетини за единайсетте общини от областта

Тази сутрин в плевенската печатница „ЕА“ се осъществи предаването на 234 хил. изборни бюлетини за единайсетте общини от област Плевен за предстоящите парламентарни избори на 2 април. Упълномощени представители от Областна администрация Плевен - ръководителят на техническия екип за осъществяване на организационно-техническа подготовка за произвеждане на изборите Ирена Христова – главен секретар на Областна администрация, Евгени Петков – член на техническата комисия и главен експерт в дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността“ заедно с двама представители на РИК, приеха бюлетините. От печатницата до сградата на Областна администрация те бяха превозени със специален камион, придружаван от екип на МВР.и представители на РИК-15 Плевен.

Още при пристигането им на паркинга на общинска и областна администрации, веднага след разпечатване на пломбата, бюлетините бяха предадени на общините с приемо-предавателен протокол.

Утре, 29 март от  14:00 часа в заседателната зала на Областна администрация Областният управител на Област Плевен Иван Петков свиква втора работна среща във връзка с организационно-техническата подготовка на предстоящите избори.