Подготвят голям боксов мач на Йосиф Панов - Пепелянката в Плевен

Спорт

14-04-2023, 18:15

Снимка:

Alexeev Boxing Promotions

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Това ще бъде голямо събитие не само за Панов, но и за града и за феновете на бокса", сподели неговият мениджър

"За Йосиф се подготвя нещо изключително на 16 септември - битка на негов терен в Плевен срещу качествен противник. Това ще бъде голямо събитие не само за Панов, но и за града и за феновете на бокса." Това разкри Васко Алексеев - мениджър на Йосиф Панов - Пепелянката, който днес празнува своя 27-и рожден ден.

"Йосиф е готов за големи мачове и е време да направи решителната крачка и да предизвика някой от топ боксьорите в света, а най-правилното място за това е родния му град, където ще има най-невероятната подкрепа. Ще поканим противник от класа и с висок рейтинг, защото е време Йосиф да влезе сред най-добрите 100 в света в своята категория и да добави още един шампионски пояс към своята колекция", сподели още Васко Алексеев.

"Йосиф се разви изключително много през последните 10 години във всеки аспект - като игра, техника, силово и психически. Той не спира да се усъвършенства и да преследва високите си цели. Приел е бокса за свое призвание и заслужава да получи шансове и да участва в най-големи мачове", отбелязва мениджърът на Пепелянката. "Правилният подход при Йосиф беше от изключително значение. Той започна много млад в професионалния бокс и нямаше нужда да се бърза, защото имаше достатъчно време пред себе си, за да развие всички свои качества. Това се оказа успешна формула. Той вече е на друго ниво, а по пътя си нагоре успя да спечели сърцата на хиляди фенове, които му желаят успех от сърце", допълва Алексеев.