Любо Минчев преди старта на плейофите: Няма съперник, който да не е непреодолим

Спорт

27-04-2023, 10:12

Снимка:

НБЛ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенчани ще се изправят срещу Черноморец в четвъртфиналната серия

Спартак загуби от Балкан (Ботевград) в последния на кръг на редовния сезон в НБЛ и ще стартира участието си в плейофите срещу Черноморец.

Плевенският тим завършва на пето място в класирането с баланс от 16 победи и 14 загуби и ще се изправи срещу Черноморец в четвъртфиналната серия, която започва на 2 май. В първия двубой спартаклии ще гостуват в зала "Бойчо Брънзов" в Бургас.

Ето какво заяви старши треньорът на Спартак Любомир Минчев след мача с Балкан:

„Не ни достигнаха много неща. Ако в началото бяхме равностойни и имахме някои по-добри неща в нападение, то през второто полувреме играхме доста по-зле и с доста повече грешки. Отделно здравословният проблем със Седариан Рейнс, който се контузи. Взе още не знам какво е състоянието му. Но не искам да се оправдавам. Не съм доволен като цяло от играта ни - нито в нападение, нито в защита. Цял сезон се опитваме да изчистваме нещата, които ни пречат, за два-три дни просто не може да стане. Има определен проблем, тъй като на някои играчи им се наложи да играят на непривични за тях позиции. За плейофите - няма съперник, който да не е непреодолим. Непреодолим съперник е само Чикаго Булс.“