Цветомир Младенов след загубата от Беласица: Очаквах повече мотивация и агресия

Спорт

02-05-2023, 07:54

Снимка:

Диема спорт, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Специалистът открои липсата на централен нападател като основна причина за по-слабото представяне на тима

Старши треньорът на Спартак (Плевен) Цветомир Младенов коментира загубата на своя тим от Беласица. “Сините” отстъпиха с 1:3 като гости на тима от Петрич.

“Бяхме подготвени, доколкото можем. Не ни се получи борбата за първа топка. С оглед на предишния двубой, когато победихме, очаквахме малко по-голяма динамика и мотивация. Дойдохме да спечелим, не се получи. Не знам дали заслужавахме чак са такъв резултат да загубим, но не заслужавахме да спечелим. На такъв отбор с такава игра като Беласица трябва да отговориш с агресия. Ще си коментираме грешките, очаква ни сериозен двубой с Миньор.

Щом сме допуснали три гола, няма как да съм видял агресия, нямаше я. Имахме ситуации и до първия техен гол, второто полувреме също се опитахме. Говорихме си в съблекалнята да сме в мача до последния момент. Не беше нашият ден днес.

Едната ни промяна беше принудителна, нормално беше да търсим промени, с оглед на резултата на почивката. Аз съм доволен от отбора и това, което имаме. Липсва ни нападател, то е видно. Разчитаме на Васил Шопов, на който не му е там позицията. Той е голям професионалист. Справя се на тази позиция. Не му е чуждо, но ни липсва нападател. Нямаме поведението, вътре агресивното да се търси тази топка на фланга при центрирането и така”, заяви Младенов.