Плевенчанин и спътничката му пострадаха при тежка катастрофа

Крими

08-05-2023, 15:37

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Инцидентът е станал във Врачанско

Трима, сред които плевенчанин и спътничката му, пострадаха при тежка катастрофа във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.

Около 18.45 часа вчера в село Алтимир са се сблъскали лек автомобил "Фолксваген Голф", управляван от 21-годишен жител на село Добролево и автомобил "Рено", управляван от 54-годишен плевенчанин.

Вследствие на катастрофата са пострадали и двамата водачи. Шофьорът на "Фолксваген"-а е с разкъсно-контузни и охлузни рани в областта на гърдите и краката, освободен е след оказана медицинска помощ. Възрастният водач е настанен в ортопедичното отделение на врачанската болница, с фрактура на краката. Ранена е и пътничка в "Рено"-то, която е с натъртвания в областта на гръдния кош и таза, освободена е след медицински преглед, без опасност за живота.

Униформените не тествали шофьорите за употреба на алкохол и наркотици заради нараняванията, които са получили при ПТП-то, информира местното издание bulnews.bg. И двамата мъже са с издадени постановления за вземане на кръв и урина.

Щетите по превозните средства са в процес на изясняване. За случая е уведомен дежурен прокурор. Образувано е досъдебно производство.