Сдружение "Артилерия – ген.Владимир Вазов" зарадва деца от ДГ "Звънче" (Снимки)

Животът

21-05-2023, 12:12

Снимка:

Сдружение "Артилерия – ген.Владимир Вазов"

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Плевенското сдружение "Артилерия – ген.Владимир Вазов" зарадва малчугани от Детска градина "Звънче" и ги мотивира за нови творчески изяви.

Ето какво ни разказа o.з. подп. инж. Радослав Георгиев, председател на сдружението:

"От няколко години приемаме с удоволствие поздрава на децата от ДГ "Звънче", който те поднасят по време на тържеството във връзка с Празника на ракетните войски и артилерията на българската армия. Децата изнесоха две песни и един много затрогващ танц. Освен това, бяха подготивили и поздравителни картички, които поднесоха на всеки един от наградените от сдружението офицери, сержанти, граждански лица и др. Бяхме силно впечатлени.

Децата участваха и в уводната част в конкурса за народна песен "Плевенско славейче".

Директорът на ДГ "Звънче" Даниела Дончева и учителите не жалят своя труд, работят много сериозно и децата чувстват детската градина като свой втори дом. Поради тази причина и в знак на благодарност в управителния съвет възникна идеята да посетим тези дечица и да ги наградим с грамоти, удостоверения и български знаменца.

Децата от групата на г-жа Галина Митрева отново ни зарадваха с концерт, на който присъстваха и деца от по-малките групи."

От плевенското сдружение "Артилерия – ген.Владимир Вазов" са радостни, че оценявайки труда на децата, са успяли да задоволят желанието им за изява и потребността за себеутвърждаване.