Наско Сираков получи официална покана от фенклуба на "Левски" в Плевен

Спорт

22-05-2023, 13:54

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Сините" привърженици искат да научат какво е текущото състояние на клуба, както и визията и плановете за финансовото му оздравяване

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе официално поканен на среща в Плевен от фенклуб "Vandals Pleven". Желанието на "сините" фенове е продиктувано и от думите на Сираков, че не бяга от срещи и би разговарял с всеки.

От фенклуба информираха за това чрез публикация в официалната им страница в социалната мрежа Фейсбук.

Ето какво написаха привържениците:

"До мажоритарния акционер на ПФК “Левски” АД.

Уважаеми г-н Сираков,

Във връзка с многократни Ваши изказвания, в които лансирате прозрачност, както и че сте готов да изслушате всеки един привърженик на ПФК “Левски”, ние отправяме официална покана до Вас, за провеждане на открита среща между Вас и привърженици на “Левски” от град Плевен, на която да разясните текущото състояние на клуба, както и Вашата визия и планове за финансово оздравяване на ПФК “Левски” АД.

Привържениците на “Левски” от град Плевен са едни от най-активните и посещават всички мачове на “Любимия клуб както в София, така и навсякъде в страната.

Смятаме, че сме извоювали правото си, да застанем очи в очи с Вас и зададем въпросите си, а впоследствие, да изслушаме Вас и Вашите отговори.

Искаме да заявим, че в случай на съгласие от Ваша страна и приемане на поканата ни, организацията около срещата, ще бъде наш ангажимент, като на нея ще бъдат поканени абсолютно всички хора от Област Плевен, които носят “Левски” в сърцата си!"