Радостин Василев напуска ПГ на ПП-ДБ, пусна запис с Кирил Петков и Асен Василев

Новините

26-05-2023, 13:00

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Второ отцепване от партия за една година, записа в биографията си отцепникът от ИТН, вече и от ПП Радостин Василев. Той отрече да е правил незаконни записи на съпартийците си, както вчера сам си призна Кирил Петков. Само един законен.

„Включвам, лягам да спя, ставам да слушам и ми идва да се гръмна. Христо бил при Карадайъ да се моли за конституционно мнозинство. Никой не е правил записи, това не отговаря на истината. Той, Кирил Петков, явно знае за някакви други записи“, обяви невинно Радостин Василев, според когото Петков му е казал, че не му трябват хора като него с обяснение, че ПП „Джовани Фалконе не искат“.

Записал само заседание на националния съвет на партията, за да си го гледа сутринта, защото ставало много късно, а той имал ученик вкъщи…

„Не е от спални, не е от апартаменти. Щом така говорят през 60 човека, си представяте какво си говорят там насаме с Лорер, Лена… Много вярвахме в Кирил, но накрая ще излезе много глупав“, заяви Василев на пресконференция в БТА, която не беше излъчена от нито една национална медия.

Чуха се изразите, за които си беше признал още вчера Кирил Петков.

„Борисов ще се изпере, но това е ясно“, „Ако поискат имунитета на Борисов, Христо Иванов предложи – казваме, че правим комисия и тази комисия ще работи до приемане на конституционната реформа, поне 6 месеца ще се влачи имунитета на Борисов“, „За да се оправдае коалицията ще се казва, че Габриел не е била в България“, „По тв може да си говорим за джентълменски договорки и тн., но след година и до тоалетната да ги видим ще ги подминаваме“.

За записите се чуват още обяснения как Урсула фон дер Лайен и Шарл Мишел звънели на Кирил Петков и го натискали да прави правителство, а лицата и шефовете на службите били „консултирани с посолствата“.

Радостин Василев заподозря ПП, че са руски шпиони, вкарани в България, за да се самоунищожат и „Възраждане“ да стане първа сила.