Чочев призова за търпение: След 4-5 години ще имаме един много добър национален отбор

Спорт

18-06-2023, 09:15

Снимка:

Спортал ТВ

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

30-годишният плевенчанин се завърна след дълго отсъствие в състава на “трикольорите” при равенството срещу Литва

Ивайло Чочев, както и останалите от отбора на България, съжаляват за пропуснатата победа и е на мнение, че просто един гол не е достигнал да се спечели срещата в Литва. Българите се прибират от прибалстийската страна точка след 1:1 в Каунас, но играха 73 минути с човек повече и доминираха тотално.

"Не ни достигна за победата просто още един гол. До колкото разбрах от треньора, 26 удара сме имали, както и 20 корнера. Може би не ни достигна завършващият удар само", започна 30-годишният голмайстор на българското първенство.

"Да, мисля, че отборът има потенциал с тези млади момчета. Трябва малко търпение, защото много от тях тепърва прохождат в националния отбор. И мисля, че след 4-5 години ще имаме един много добър национален отбор", каза плевенчанинът.

На въпрос какви са шансовете срещу участника на световното първенство по футбол в Катар – сръбският отбор, носилият капитанската лента в края на мача халф каза: "Според мене си имаме нашите шансове срещу Сърбия. Треньорите ще ни запознаят с тяхната игра. Ако изпълним тактическата дисциплина защо да не вземем точки и от Сърбия!?"