Гордост! Плевенчанка сред финалистките в престижен конкурс за красота (Снимки)

Плевен Лайф

20-06-2023, 11:07

Снимка:

Боян Николов

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Събитието е посветено на опазването на околната среда

Грация от Плевен очарова журито на "Miss Green Bulgaria" и се класира за финала на конкурса, който ще се проведе на 30 юни в Лозеница Естейт.

Андреа Арсова е една от 16-те финалистки в първия по рода си конкурс за красота, посветен на устойчивото развитие. Мисията на "Miss Green Bulgaria" е да повиши осведомеността на обществото по въпроси, свързани с устойчивото развитие, както и да насърчи хората да живеят с грижа и мисъл за околната среда.

Снимка: Verus photography

Конкурсът за красота и мода "Miss Green Bulgaria" поставя фокус върху устойчивата мода и естествената красота на българките. 16 момичета от 16 различни града на България ще очароват публиката със своя неподправен чар, а за короната ще се бори и Андреа Арсова от Плевен.

Андреа е възпитаничка на СУ "Иван Вазов" и е сред най-младите участнички в конкурса. Тази година е абитуриентка и  печели титлата ‘’Мис Бал’’, превръщайки се в любимка на цялото училище.

Андреа изучава усилено биология и химия, и мечтае  да стане лекар. През свободното си време плевенчанката обича да се забавлява с приятели, а латино танците са нейната страст.


Лъчезарната Андреа е професионален модел на грим от 3 години и участва в рекламни кампании на модни брандове.

Основната цел, с която Андреа влиза в конкурса е да покаже на обществото колко са важни персоналните ни действия за опазване на околната среда.

Можете да подкрепите красивата представителка на Кюстендил в надпреварата за титлата „ Miss Green Bulgaria Online”, като гласувате на следния линк: https://www.instagram.com/p/Ctcb91sNNQw/

Всички, които искат да подкрепят Андреа на живо, могат да се запознаят с програмата на събитието тук: https://goo.su/JfU4Dr7