Националното турне "Обич и песен" идва в Плевен на 12 юли

Плевен Лайф

07-07-2023, 11:08

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В концерта ще участват Йорданка Христова, Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Нелина, Мая Нешкова и Роси Кирилова

Хубавата музика винаги обединява и срещите с нея са истински празник, както за публиката, така и за артистите. Тазгодишното турне "Обич и песен" 2023 ще премине под мотото "Да празнуваме заедно българската музика" и ще даде среща на много обичани творци - различни като поколения и стил, но с обща кауза: Любовта към изкуството.

"Обич и песен" няма да пропусне и Плевен, като концертът ще се състои на 12 юли в Летен театър "Кайлъка"! Една от най-големите звезди в българската музика - Йорданка Христова, ще отбележи своята 60 годишнина на сцена и личен житейски юбилей от 80 лазарника по време на музикалното събитие, който ще започне от 20.00 часа следващата сряда.

На плевенската сцена заедно с любимката на Фидел Кастро ще излязат още Тони Димитрова, Силвия Кацарова, Мими Иванова, Нелина, Мая Нешкова и Роси Кирилова! Заедно с бенд и вокална група обичаните творци ще представят съвсем нови песни и вечни евъргрийни като "За тебе хората говорят", "Боса по асфалта", "Топъл дъжд", "15 лалета", "Лодка в реката", "Честит рожден ден" и др. 

Билети за концерта на цени от 20 до 40 лв.  се продават в касата на бул. "Данаил Попов" 15, както и във всеки клон на Български пощи и онлайн в мрежите на eventim.bg и grabo.bg

Телефон за информация: 0888 178 333