Къща горя в Славяново

Крими

28-07-2023, 10:11

Снимка:

plevenutre.bg

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Изгорели са домашно имущество, мебели и техника

През изминалото денонощие екипи на РДПБЗН - Плевен са извършили множество технически помощи – разчистване на паднали дървета и клони в областния град на улица „Браила“ и на пътя от село Лозица в посока град Белене; измиване на пътното платно след ПТП на улица „Генерал Владимир Вазов“ в Плевен.

На 27 юли сухи треви и отпадъци са горели в село Бацова махала на улица „Сергей Румянцев“ и в село Загражден.

В 15:14 часа сухи треви и храсти са били запалени в необитаем двор в село Еница. Пламъците са локализирани и погасени от служители на РС ПБЗН – Кнежа. Пожарът е без преки материални загуби.

Вчера в 15:18 часа предполагаемо късо съединение е причинило пожар в сухи треви, който запалил стопанска постройка в село Загражден. До идването на спасителния екип от РСПБЗН – Гулянци са изгорели 10 кв. метра покривна конструкция.

В 18:20 часа вчера паднали клони са засегнали електропроводници в следствие на силния вятър са запалили сухи треви в дворове в село Малчика. Екип на районната служба в Левски е спасил две сгради.

По неустановени причини е възникнал пожар в къща в град Славяново. Сигнал за инцидента е постъпил днес - 28 юли, в 04:45 часа. Изгорели са домашно имущество, мебели и техника. В пожарогасенето са участвали служители от РСПБЗН – Плевен с един автомобил.