Летни ремонти текат в детските градини в Гулянско

Животът

10-08-2023, 08:09

Снимка:

Община Гулянци

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Традиционно през летните месеци, Община Гулянци извършва необходими текущи ремонти и обновяване в детските градини.

В ДГ „Щастливо детство“ с. Брест дейностите вече са на приключване. Монтирана е нова аспирация и ремонтирани складови, сервизни помещения и кухненския блок, терасата е облицована с плочки, направен е ремонт на покрива.

В момента тече обновяване на санитарните възли и сервизни помещения в ДГ „Незабравка“ гр. Гулянци. Ще бъдат подменени частично тръби на ВиК инсталацията, плочки, кранове, мивки. Ще припомним, че миналото лято беше изградена нова вентилационна система и ремонтирана кухнята.

Ремонтни дейности предстоят и в ДГ „Детска радост“ с. Милковица, където ще бъде ремонтирано и преградено пералното помещение в съответствие с нормативни изисквания.

В ДГ „Първи юни“ с. Гиген същите дейности вече са приключени. В ДГ „Здравец“ с. Шияково също ще бъде сменена дограма, монтиран нов аспиратор в кухнята и извършен ремонт на помещението и освежаване.

След приключване на строително-ремонтните работи, навсякъде персоналът ще направи основно почистване и дезинфекция, за да подготви детските градини за първия учебен ден.