Слави Трифонов за мигрантския натиск у нас: Нашата държава е разграден двор

Новините

23-08-2023, 17:05

Снимка:

Слави Трифонов/Фейсбук

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Границата на нашата държава всъщност не съществува, посочи лидерът на ИТН

Слави Трифонов с гневен пост относно зачестилите случаи на хванати нелегални мигранти по родните пътища.

"За последния месец в държавата са заловени 1910 мигранти, а представяте ли си колко не са заловени… най-вероятно в десетки пъти повече. Нашата държава е разграден двор и какво като сме от ЕС, като всеки афганистанец може да влезе в България и да излезе, когато си поиска", посочва Трифонов. Той подчертава, че е виновен този, "дето носи отговорност".

"Отговорността е в това правителство, заченато в срам и съставено от аматьори", отбеляза лидерът на ИТН в своя фейсбук профил.

По думите му няма кой да пази границата ни.

"Добре бе хора, не ви ли писна всеки ден да чувате как хващат мигранти, как всеки ден ставаме свидетели на катастрофирали микробуси, натъпкани с нещастни хорица, които нямат въздух, измират и пълнят българските новини с нещастие и срам? Казвам срам, защото границата на нашата държава всъщност не съществува. Всъщност, тя съществува, но няма кой да я пази. Вие съмнявате ли се, че граничните полицаи вероятно са в далаверата? Те или са в далаверата, или не работят, или не са достатъчно, или нямат добро оборудване, а най-вероятно всички тези неща взети заедно", възмущава се Трифонов.