Александър Николов: Да поговорим заедно за развитието на Плевен на 1 октомври от 10.00 часа в Кайлъка

Новините

30-09-2023, 15:09

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

„Време е да възстановим гражданския диалог и да поговорим за развитието на Плевен“, се казва в поканата на Николов

Александър Николов, кандидат за кмет на община Плевен, кани своите съграждани на среща – разговор на 1 октомври от 10.00 часа пред входа на Летния театър в парк „Кайлъка“. „Време е да възстановим гражданския диалог и да поговорим за развитието на Плевен“, се казва в поканата на Николов.

„Аз съм от тези, които са се върнали. Тези, за които родителите мечтаят децата им да са получили образования, да са натрупали опит, да са създали своето семейство и да имат професионален път, но да се върнат. Защото родното място е коренът. Не искам да съм емоционален. Но, признавам, че се ядосвам, когато фалшиви герои на деня твърдят, че не съм плевенчанин. Плевенчанин съм. Тук съм роден, тук са корените ми. И се гордея!“, обеснява кандидатът за кмет. 

Той напомня, че има образователни степени и 15 години професионален и административен опит, който му „позволяват да разбирам и прилагам законите, да работя за каузи, да защитавам и печеля проекти“.  Александър Николов мотивира своето включване в предизборната надпрева с това, че иска алтернатива на досегашния управленски модел и на развитието на града. „Искам Плевен на бъдещето, а не разрухата и обезверяването. Това е моят мотив и моята истинска кауза“, казва той.  

И призовава в следващите 30 дни внимателно и с разум да се отсеят фалшивите обещания и демагогията. Николов е категоричен, че истинската алтернатива на сегашното управление е в конкретните програми, със срокове, финансиране и екип, който да ги изпълни. „Зная, че никой вече не обича изборите. Но сега наистина имаме възможност, ние като граждани, да решим собственото си бъдеще“, категоричен е Николов. 

Заповядайте, утре 1-ви октомври, от 10.00 часа, на входа на Летния театър, в парк „Кайлъка“, на среща-разговор, за да се запознаете с програмата за развитието на Плевен и екипа, с който ще работя. Професионализъм, опит и отговорност са това, което ме води в тази кампания за Плевен!“, каза той.