Fibank предлага кредитни карти с промоционални условия и награди

Парите

05-10-2023, 15:14

Снимка:

Fibank

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Клиентите на банката, издали нова кредитна карта, могат да спечелят ваучер за гориво на стойност 100 лв.

Fibank (Първа инвестиционна банка) стартира промоционална кампания за новоиздадени кредитни карти.

Кампанията е под надслов „Рожденикът пак черпи“ и продължава линията, която банката следва през цялата 2023 г. по повод своята 30-годишнина.

В рамките на промоцията до 30.11.2023 г. ще бъдат раздадени общо 200 броя ваучери на стойност 100 лв. за зареждане с гориво на бензиностанции Петрол. Участието в тегленето на наградите не е обвързано с покупка. Клиентите, издали своята нова кредитна карта до края на месец ноември, участват автоматично в тегленето на наградите.

Новоиздадените карти са без годишна такса за първата година. За всяка следваща година също ще бъдат без такса, при достигане на определен лимит на трансакции с картата. Всички клиенти на ПИБ с новоиздадени кредитни карти получават и безплатна застраховка „Пътуване в чужбина“ от Generali, участват в бонус програмата cashback, както и в бонус програма за 3% cashback за всяка резервация през https://www.booking.com/ .

 Пълната информация за условията по промоцията е достъпна на сайта на Fibank: https://www.fibank.bg/bg/chastni-lica/aktualno/vzemete-kreditna-karta-ot-fibank-s-promo-uslovija-i-bez-godishna-taksa