Ивет Горанова: Благодаря на всички, които ме подкрепяха и вярваха в мен!

Спорт

30-10-2023, 11:41

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Благодаря на треньора ми Йована Прекович за това незабравимо приключение заедно и че ме направи още по-добра каратистка", написа Ивет на профила си във Фейсбук.

Олимпийската шампионка от Токио 2020 Ивет Горанова благодари за подкрепата след спечеления сребърен медал за България на Световното първенство по карате в унгарската столица Будапеща.

Припомняме, че в категория 55 килограма "кумите" 23-годишната плевенчанка загуби в събота в спора за титлата от Туба Якан (Турция) с 1:8.

Това е исторически първи сребърен медал за страната от шампионат на планетата за мъже и жени и трети в кариерата на Горанова след двете бронзови отличия от Мадрид 2018 и Дубай 2021.

"Трето участие на Световно първенство и трети медал за мен! Благодаря на треньора ми Йована Прекович за това незабравимо приключение заедно и че ме направи още по-добра каратистка! Благодаря на всички, които ме подкрепяха и вярваха в мен. На всички други отбори, които викаха и ръкопляскаха за мен! Благодаря на момчетата от националния отбор, на треньорите и на ръководството на Българската федерация! Както и на моето семейство и всички мои приятели! Огромна благодарност и на моите спонсори", написа Горанова в профила си във Фейсбук.