Започна основен ремонт на още една плевенска улица (Снимки)

Мисия

31-10-2023, 15:51

Снимка:

Община Плевен

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Предвижда се пътното платно да бъде разширено, а в прилежащата площ в близост до оградата на стадион "Плевен" да бъдат обособени места за паркиране

Дейности по основен ремонт на ул. "Пиер Кюри" са заложени в графика  на фирмата изпълнител "Инжстрой" ЕООД за тази седмица. Целта на дейностите е да се подобри технико-експлоатационната характеристика на улицата. Предвижда се пътното платно да бъде разширено, а  в прилежащата площ в близост до оградата на стадион "Плевен" да бъдат обособени места за паркиране. Ще се изградят бордюри, ще бъде положена стабилна основа, която ще бъде асфалтирана. Предвижда се поставяне на вертикална и хоризонтална пътна маркировка. На финален етап са дейностите по основните ремонти на улиците "Брацигово" и "Митрополит Климент". Улиците са част от обектите, включени в Инвестиционната програма на Община Плевен за 2023 г., която беше приета от Общинския съвет през м. февруари.

Фирмата изпълнител приключи и ремонтните дейности на пътя Плевен - Ясен, който е част от общинската пътна мрежа и беше заложен по план за 2023 г.