Благотворителен базар в подкрепа на кампанията "Мото Коледа 2023" събра близо 12 000 лв.

Животът

17-12-2023, 19:10

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Инициативата на плевенските мотористи срещна огромна подкрепа от плевенчани и гостите на града

Благотворителен базар в подкрепа на кампанията "Мото Коледа 2023" се проведе този уикенд в центъра на Плевен. Инициативата на плевенските мотористи срещна огромна подкрепа и събра 11 902 лева, които ще бъдат дарени на деца в нужда.

Организаторите се включиха на живо във фейсбук страницата на кампанията, за да преброят събраните средства, след което благодариха на плевенчани, на гостите на града и на всички, които подкрепят тяхната кампания.

Предстои още едно събитие с благотворителна цел в рамките на "Мото Коледа 2023" - концерт на Александра Франческони и Александър Симеонов, които участваха в актуалния сезон на телевизионното шоу "Гласът на България". Музикалната проява ще се проведе на 20 декември в клуб "Дъмфис" като всички средства от входа ще бъдат дарени за кампанията.

По традиция финалът на "Мото Коледа" в Плевен ще бъде на 25 декември с мото шествие из града. Тази година мотористите ще се съберат на паркинга при зала "Балканстрой" в 11,00 ч., обещавайки най-шумното и щуро шествие - за една по-различна Коледа!