Благотворителен футболен турнир събра над 9000 лв. за лечението на малкия Георги

Животът

22-01-2024, 11:02

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

40 отбора подкрепиха събитието, организирано от фотографа Боян Николов

40 отбора взеха участие в благотворителен футболен турнир, организиран от фотографа Боян Николов в подкрепа на малкия Георги Кънчовски. Детето е с аутизъм и се нуждае спешно от трансплантация. Събитието, което се проведе в неделя, 21 януари, е с цел събиране на средства за лечението му.

Боян Николов отправи призив към гражданите на Плевен да подкрепят инициативата и в крайна сметка във футболния турнир "Заедно за Георги" взеха участие 40 отбора, като бяха събрани 9220 лева!

"Победителят в благотворителният футболен турнира е отбор "Илинден"! Благодаря на семейство Митови за предоставеното игрище! Благодаря на съдийската комисия! Благодаря на д-р Антонио Василев за предоставената линейка! Благодаря също и на Ангел Маринов за това, че за пореден път ни предостави рекламните пана за мероприятието! И не на последно място на всички 40 отбора, които се включиха в благотворителната кампания! Също така и на тези, които не участваха, но дариха средства! И да не забравяме едни от най-важните хора ... Тези с които изринахме игрището! Заедно за Георги!", написа Боян Николов на профила си във Фейсбук.