БФВолейбол дари топки и табло на Община Плевен

Спорт

26-01-2024, 11:45

Снимка:

БФВолейбол

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Те ще бъдат използвани за различни спортни мероприятия

Любомир Ганев от името на БФ Волейбол дари на Община Плевен професионални топки и табло за отброяване на резултата. Както вече писахме, президентът на федерацията се срещна с кмета д-р Валентин Христов. Градоначалникът покани Ганев да бъде ВИП-гост на церемонията по обявяване на най-добър спортист на Плевен за 2023 г. Наградата спечели Ивет Горанова.

Ганев и д-р Христов обсъдиха възможностите за бъдещо партньорство между местната администрация и БФ Волейбол по линия на детския спорт и изграждане на спортни площадки в училищата.

Дарените топки и табло ще бъдат използвани от Община Плевен за различни спортни мероприятия.

"Нашите врати винаги са отворени към хора, които искат да развиват спорта", коментира Ганев. "В лицето на д-р Христов виждам човек, който милее за децата и бъдещето на спорта. Очаквам ползотворно бъдещо партньорство. Плевен винаги е бил град с много спортни традиции", добави той.

На срещата и награждаването присъства също Борис Халачев, координатор на международната дейност в БФ Волейбол. Визитата беше организирана от Ваня Първанова, директор на отдел "Спорт" към община Плевен. Тя е и международен съдия по волейбол.