Юношите старша възраст на волейболния “Олимпиец” (Плевен) с първи домакински мач за сезона

Спорт

26-01-2024, 13:54

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

От клуба призоваха плевенчани да напълнят зала “Спартак” в неделя

Юношите старша възраст на волейболния “Олимпиец” (Плевен) посрещат отбора на ВК "Град" (Белоградчик) тази неделя, 28 януари. Мачът е от 15:00 в зала “Спартак” и ще бъде със свободен вход.

От клуба очакват пълна зала и подкрепа за момчетата.

Ето какво написаха от "Олимпиец" на официалната  си страница във Фейсбук:

"Скъпи Олимпийци, приятели, съграждани и фенове на волейбола, нека напълним зала “Спартак” и подкрепим юношите старша възраст на ССКВ “Олимпиец” Плевен, които се изправят срещу отбора на ВК “Град” (Белоградчик) в първия си домакински волейболен мач за сезона. Двубоят ще се състои на 28 януари (неделя) от 15:00 в плевенската зала “Спартак” с вход свободен. Очакваме ви!"

Почетоха Стефка Великова на церемонията "Спортист на годината на Община Плевен за 2023 година"

Изминалата 2023 година бе белязана с тежка за плевенския спорт, за Плевен и за света загуба. Напусна ни видният спортист, треньор, вдъхновител на малки и големи, пример за това как спортът може да се превърне в средство за промяна и подкрепа на тези, които имат нужда от нея - Стефка Великова, основател и председател на Спортен клуб по волейбол "Олимпиец". Последно „сбогом“ си казахме и със Симеон Симеонов и Калоян Минков - треньори в клуба и нейни съмишленици.

Паметта на тримата бе почетена с минута мълчание по време на церемонията "Спортист на годината на Община Плевен за 2023 година". Любомир Ганев, Президент на Българска федерация "Волейбол", връчи в памет на загиналите спортисти почетни плакети, които бяха приети от г-н Дарин Великов.

"Стефка Великова беше яркият пример за всички волейболни деятели и ръководители как трябва да се работи, как да направим така че да запалим стотици деца по волейбола. Поклон пред нея", заяви Любо Ганев.