Плевен посреща над 35 отбора за футболния турнир "Национална купа 3-ти март"

Спорт

03-02-2024, 16:21

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

При изключително огромен интерес преминава записването на отбори за надпреварата, която ще се проведе на 2 и 3 март

При изключително огромен интерес преминава записването на отбори за "Национална купа 3-ти март", която ще се проведе в уикенда на 2-3 март в Плевен. Събитието е по случай Националния празник на Република България.

"Към момента 35 са отборите, които се записаха в турнира, като в близките дни бройката ще се увеличи. Поради големия интерес за участие на отбори в нашите инициативи, президентът на БФТ Димитър Николов увеличи квотата за участие в надпреварата", информират от "Български футболни турнири" - организацията, занимаваща се с реализиране на футболни турнири в подкрепа и популяризиране на аматьорския футбол в България.

"Отбори от цяла България ще влязат във футболен спор за определянето на големия шампион, който освен големия трофей ще получи голямата награда - паричен чек на стойност 1 000 лв. Спортни артикули ще бъдат подсигурени за награди от нашите партньори lotus-sport.bg и 8hristo.com - бранда на футболната легенда Христо Стоичков", допълват от БФТ.

Партньори на събитието ще бъдат "Залата на славата - Христо Стоичков", сладкарници "Хензел и Гретел" и заведения за бързо хранене "Завоя".

Събитието е под патронажа на Община Плевен - основен партньор на турнира.