Ивет Горанова за "Dancing stars": Готова съм да предизвикам себе си

Спорт

13-02-2024, 13:58

Снимка:

bTV, кадър

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Даже не се и замислих, когато ме поканиха да участвам - веднага казах "Да"", признава шампионката

На 20 февруари предстои бляскавият старт на "Dancing stars". Шоуто прави своето завръщане в ефира на bTV, а част от новия сезон освен Натали Трифнова ше бъде и шампионката Ивет Горанова. 

"Приела съм факта, че каквото ми се налага да облека, това ще бъде. Готова съм да вляза в друга светлина, да предизвикам себе си, не само в кимоно да бъда, но и в рокли, на токчета, така че това ще е доста интересно", признава Ивет.

Шампионката призна, че най-много се притеснява да не направи някоя фатална грешка в танца.

"Даже не се и замислих, когато ме поканиха да участвам в "Dancing stars". Много се зарадвах, супер щастлива бях. Благодарих им, че са избрали точно мен. Веднага казах "Да". Усетих го от вътре, защото обичам музиката, обичам и да танцувам, но не се справях добре. Чувствам музиката, но тялото не мърда. Исках да се науча да танцувам, защото само когато слушам музика, се чувствам по-добре и ми се оправя настроението. И прецених, че това предаване ще ми помогне да науча себе си на нещо ново, ще предизвикам себе си в една нова сфера в нещо, в което не съм добра", признава Ивет.

"Моят план е да продължа да успоредно с каратето и дори да участвам на няколко състезания между танците", сподели олимпийската шампионка. През месец май ще има европейско първенство и тя е амбицирана да спечели злания медал.