Лудогорец със силен трансфер, привлече плевенчанина Ивайло Чочев

Спорт

15-02-2024, 14:50

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

"Щастлив съм от този трансфер", бе първият коментар на юношата на Спартак

Лудогорец реализира силен входящ трансфер. Дванадесеткратните шампиони привлякоха един от най-добрите действащи български футболисти - Ивайло Чочев от ЦСКА 1948. Двата клуба успешно финализираха преговорите по сделката, като халфът вече е футболист на "орлите". 

Плевенчанинът ще бъде официално представен в събота (17 февруари) в 13,30 ч. на стадион "Хювефарма Арена" и ще бъде на разположение на треньора Георги Дерменджиев за мачовете в efbet Лига и турнира за Купата на България. Лудогорец от дълго време има интерес към Ивайло Чочев, но трансферът става факт чак сега, тъй като финансовата част от сделката удовлетворява клуба.

30-годишният халф има забележителна визитка. На клубно ниво Чочев има 337 мача, 86 гола и 26 асистенции с екипите на Чавдар (Етрополе), ЦСКА, Палермо, Пескара и ЦСКА 1948. За националния отбор е изиграл 42 мача и е отбелязал 4 гола.

"Щастлив съм от този трансфер", бе първият коментар на Ивайло Чочев. "Идвам в голям клуб и вярвам, че ще помогна за бъдещите успехи на Лудогорец", допълни халфът.