Ивет Горанова вдъхнови всички със своята вълнуваща самба, заредена с енергията и духа на “Кунг Фу Панда”

Плевен Лайф

06-03-2024, 13:27

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Трудна раздяла и заслужен триумф белязаха третата вечер на „Dancing Stars“ по bTV, вдъхновена от великите шедьоври на световното кино. Актрисата Нона Йотова и партньорът й на паркета Даниел си тръгнаха от най-бляскавото шоу, а певицата Дара и половинката й в танците Джими вдигнаха журито на крака и получиха първите десетки в предаването. Повечето участници се представиха като за „Оскар“, а зрителите се почувстваха само на стъпка от Холивуд.

Нона и Даниел напуснаха „Dancing Stars“ след танц, инспириран от класиката „Кабаре“, в който актрисата направи поклон към Лайза Минели. Съдиите оцениха техния куикстеп с общо 21 точки и ги постави предпоследни. След като гласовете и на зрителите бяха преброени, двамата заеха последното място и сложиха край на своя красив филм. 

Певицата Дара и Джими обаче тепърва започват да пишат своята история в „Dancing Stars“. Сензационното им пасо добле, вдъхновено от филма „Игри на глада“, ги изстреля на първото място във временното класиране. „Страшно ме развълнува, Дара! Ти беше и плаща, и бика, и тореадора!“, обяви Илиана Раева след танцовата корида. „Агресия с мекота и контрол, нямам забележки“, допълни Франциска Йорданова.Впечатлени, двете вдигнаха десетки. Безкомпромисното изпълнение беше оценено с деветки от Томаш Папкала и Галена Великова.

Плътно след Дара и Джими в класацията застанаха телевизионната водеща и синоптичка Натали Трифонова и Димитър с брилянтен куикстеп от „Бурлеска“. Ергенът Виктор Стоянов и Михаела влязоха в „Матрицата“ с перфектно пасо добле, а каскадьорът Валери Григоров и Дорина оплетоха журито с чарлстон от „Спайдърмен“.ПевецътПапи Ханс и Ани представиха завладяващо ча-ча-ча от „Тролчетата“, актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена изпълниха енергичен чарлстон от „Херкулес“, а певицата Мила Роберт и Кристиан се впуснаха в луд валс от „Отряд самоубийци“. 

Благосклонно, но не и безкритично посрещна журито самбата на каратистката Ивет Горанова и Тодор от „Кунг-фу панда“, куикстепа на актьора Филип Буков и Ралица от „Брилянтин“, салсата на тв водещата Неделя Щонова и Атанас от „Мръсни танци“ и фристайл изпълнението на фолкпевеца Емрах Стораро и Веси от „Аладин“. Фолкдивата Емануела и Иван, които излязоха под прожекторите с джайв от „Криминале“ и певецът Свилен Ноев и Йовита с пасо добле от „Добрият, лошият и злият“ получиха забележки от съдиите.

 Водещите и журито също се присъединиха към холивудския спектакъл, влязоха в легендарни образи от киното или се превъплътиха в незабравими актьори. Краси Радков се превърна в комедиен Дон Корлеоне, а Алекс Раева - в елегантна Мерилин Монро. Илиана Раева скочи в обувките на легендата Одри Хепбърн, а Галена Великова се заигра с образа от „Хубава жена“. Франциска Йорданова и Томаш Папкала бяха безупречни Барби и Кен.