Скандал с общински съветник от Плевен, намерили наркотици в дома му?

Крими

07-03-2024, 10:04

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Полицията се отзовала на сигнал за семеен скандал

"Във връзка с инцидент, при който на 29 февруари общинският съветник Павлин Стефанов е бил задържан от полицията в Плевен, общинското ръководство на партия “Да, България” го призовава да си подаде оставката от Общинския съвет – Плевен. Ръководството на партията сваля политическото си доверие от г-н Стефанов и категорично заявява, че не толерира противозаконни деяния и поведение в разрез с добрите нрави", информираха от пресцентъра на партията.

Справка с бюлетина на МВР показва, че се касае за случай от 29 февруари, при който полицията е реагирала на сигнал за семеен скандал:

"В 21:35 часа вчера при посещение на сигнал за семеен скандал в областния град на улица "П.Р.Славейков"  полицаите намират в жилището бял полиетиленов плик, тип спейсбек с размери 9 см Х 5 см, съдържащ 5 бучки синкаво-зелено кристалообразно вещество с приблизително тегло 5 грама. Задържан с полицейска мярка е 33-годишен, обитател на апартамента. Извършен е оглед. Веществото е иззето за експертизи. Сезирана е РП – Плевен и работата продължава.", гласи съобщението на МВР по повод случая.

Павлин Стефанов е за първи мандат общински съветник в Плевен. Той е сред тримата избрани през октомври 2023 г. общински съветници от групата "Продължаваме промяната – Демократична България". Работи като стоматолог. Бил е и председател на Районната колегия на Българския зъболекарски съюз – Плевен.