Световноизвестната група C-Block идва за концерт в Плевен

Плевен Лайф

24-03-2024, 15:09

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

В музикалното събитие ще участва и рап ветеранът Спенс

Световноизвестната група C-block идва за концерт в Плевен! Поводът е десетата годишнина на Панорама Мол. От търговския център организират музикален празник със свободен вход, който ще се състои на 13 април, събота, от 17,30 часа.

C-block са познати и обичани от българската публика. Групата е създадена в Германия през 1995 г. и бързо се утвърждава като един от най-успешните музикални проекти в Европа, а и в света. Сред хитовете им са „So Strung Out“, „Time Is Tickin' Away“, „Summertime“, „Keep Movin“, „We believe“ и др. Като всеки продуцентски проект и в C-block през годините минават много артисти, но култовите парчета вече дълги години по световните клубни и фестивални сцени представят заедно Роб Мъни и Лаура Лопез - последният състав на бандата, който успява от доста дълго време да съхранява  култа към един от най-успешните хип-поп и евроденс проекти в световната музикална история.

В концерта на Панорама Мол на 13 април ще участва и рап ветеранът Станислав Найденов - Спенс. Плевенчанинът ще се качи на сцената заедно със своите музиканти от Rap and Roll band.