84 бакалаври и магистри от факултет „Обществено здраве“ към МУ-Плевен получиха дипломите си на тържествена церемония

Животът

06-04-2024, 09:46

Снимка:

Медицински университет

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

28 дипломанти завършват с отличен успех

Tържествена церемония по дипломиране на Випуск 2024 от 84 бакалаври и магистри организира Факултетът по обществено здраве.

От Випуск 2024, 28 дипломанти завършват с отличен успех. Първа по успех е отличникът на випуска - Алена Милкова Петракиева, бакалавър по Управление на здравните грижи, която отговори на приветствията на ректора на МУ-Плевен и официалните гости на събитието.

В Годината на 50-годишния юбилей на МУ-Плевен академичната общност чества втора важна годишнина – 20 години от разкриването на Факултета по Обществено здраве. За трета поредна година Факултетът реализира инициативата за награждаване на дипломантите, станали родители по време на следването. За успешното съчетаване на следването с ролята на добър родител, абсолвентите бяха изненадани с приятни награди, осигурени от спонсори.

Проф. д-р Добромир Димитров се обърна съм младите здравни специалисти с думите: „Скъпи колеги, не забравяйте, че днес Вие се дипломирате в Университет с 50-годишна история, богата на традиции и иновации. Университет, който се развива динамично, обновявайки непрекъснато модерния си профил заради младите хора, които се обучават и работят в него. Защото нашите студенти, докторанти и специализанти търсят и заслужават най-доброто и качествено обучение, достъп до високите технологии и подходящи условия за научно и академично развитие. Ще се радвам да споделим заедно емоции, знания и опит по време на тържествените събития и научни форуми, посветени на 50-годишния Юбилей на Университета и 20-годишнината на Факултет „Обществено здраве“. На добър час!“