Избраха „Мис Левски“ - 2024 (СНИМКИ)

Плевен Лайф

09-05-2024, 14:58

Автор:

Plevenutre.bg

Всичко от Автора

Конкурс „Мис Левски“ се проведе на 27 април в ресторант „ ВИП“. Седемчленното жури в състав – председател г-жа Любка Александрова и членове: Виктория Великова, Александра Димова, Ванеса Дихонова, Емилия Атанасова, Евгения Тодорова и Димитър Стефанов, единодушно избраха „Мис Левски“ 2024 да бъде присъдена на Симона Георгиева на 19 години от град Левски.

Първа подгласничка е 18-годишната Розалин Игнатова от село Малчика, а втора подгласничка е 20-годишната Магдалена Рачева от град Левски.

Десет момичета взеха участие в конкурса, но чаровната Симона спечели сърцата на жури и публика с красота, елегантност и финес в трите кръга: спортно облекло, народна носия и официална вечерна рокля. Короната на „Мис Левски“ 2024 бе връчена от председателя на журито г-жа Любка Александрова както и парична награда, осигурена от Община Левски.

Специално участие в конкурсното събитие взеха Заро, Зариян Захариев, детски танцов ансамбъл от село Българене и DJ „SIRI“, а в ролята на водещ влезе Боряна Пантелеева – Бриана.

Никой не си тръгна разочарован от конкурса, защото организаторите се бяха погрижили с подаръци, както за участничките, така и за многобройната публика.

Организаторите благодарят на всички помогнали и взели участие в първото издание на „Мис Левски“ 2024 и обещават, че конкурсът ще стане традиция.