"Пик": Руди Гела смени изоставената шпионка Ралица с "Мис Силикон"

Новините

25-02-2023, 20:44

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Бившият министър на спорта Радостин Василев-Руди Гела, заподозрян, че предпочита мъжките компании, а използва жените за "параван", се е похвалил с ново завоевание - атрактивната брюнетка Жасмина Стоичкова, съобщава Агенция "Пик".

Тя беше коронясана за "Мис Силикон" през август 2021 г., като промоутър на неизвестната тогава кандидатка за слава послужи секс-шоп bezKontrol. През октомври 2022 г. силиконката вдигна шумно парти за 25-я си рожден ден. Май личният живот на епилирания плейбой, който иска да го приемат за сериозен политик, е пълна каша!

Руди Гела се превърна в карикатура, пасваща идеално на чалга-средата, в която се движи, извън светлината на прожекторите. Видео-записи изобличиха спортния министър от четата на Слави Трифонов, че на 29 март използва Ралица Младенова за шпионка, за да го информира кога Александър Сталийски ще напусне култовия ресторант "101". А големият смелчага да влети с орда арогантни мъже, заедно с дежурните му компаньони Венцислав Петков и Александър Тодоров, които той направи изпълнителни директори на Национална спортна база и на Българския спортен тотализатор.

Същата компания беше засечена в чалга-бара "Мамалука" в Халкидики, на 2 юли 2022 г. да празнува рождения ден на 38-годишната тунингована Ралица Младенова, разголена в рокля от изкуствена кожа. Избухна скандал, тъй като по това време отцепниците от "Има такъв народ", агитирани да предадат Слави именно от Руди Гела, се потяха на враждебна среща в София с Кирил Петков и Асен Василев, за да договарят условията за подкрепа на кабинета.

Жълт сайт набеди Ралица Младенова, че е получила и пренесла хонорара на Руди Гела за ренегатството, което не беше отречено публично от спортния адвокат. Психоложката Ралица Младенова, със скромна кариера и неугледен едностаен кабинет близо до "Докторската градина" в София, стара мома-любителка на връзки с богати женени мъже, изригна във Фейсбук с гневен пост: "Fuck it, I’m going to Mars!".

Нейни приятелки коментираха притеснени, че тя е изпаднала в тежка депресия, съзнавайки, че е била нагло употребена и безмилостно захвърлена от Руди Гела. Той така и никога не призна, че е негова приятелка, нито я защити от публичните нападки, че играе унизителната роля на шпионка-пионка, както и че е била изхвърлена от Института за неорайхианска психотерапия, заради непристойно поведение.

Опозорена и смазана, Ралица Младенова затвори кабинета си и се изпокри, даже изтри от Фейсбук специалната си фотосесия с предизвикателни пози, типични за фолкаджийките и плеймейтките, с които се е надявала да привлече нов партньор в живота си. Изчезна от публичното пространство и Александър Тодоров (Сашо тотото), нарочен за специален компаньон на Руди Гела, но голите им снимки от плажа и прегърнати в чужбина, обикалят мрежата, предизвиквайки съмнения за сексуалния статус на двамата приятели.

Дали плеймейтката замени психоложката в антуража на Руди Гела?! Нов "параван" ли му трябва?

Жасмина Стоичкова закова вниманието на мъжката публика в началото на февруари с фотосесия, в която е чисто гола, единствено с цикламени обувки на високо токчета на известна модна марка. Преди година тя самата сподели, че си е направила операция на носа и започна редовно да си качва кифленски селфита и предизвикателни снимки в Инстаграм. Засега е известно, че Мис Силикон’21 е била зарязана от приятеля си, общински съветник в Стара Загора, който й бил шута заради скандални снимки.

Ще успее ли Мис Силикон да върже 38-годишния амбициозен политик, който беше изоставен от съпругата си полицайка в началото на 2021 година, а от март 2022 година е вече официално разведен?! След като изневери на Слави Трифонов, Радостин Василев се прилепи към Кирил Петков, беше депутат от "Промяната" в 48-я парламент, а сега се очаква да води листата на коалицията ПП&ДБ в родния си град Плевен.