Блъснал ли е Радостин Василев друга кола, карайки в насрещното на пътя между Чомаковци и Койнаре?

Новините

04-03-2023, 17:18

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Водачът на листата на „Продължаваме промяната“ в Плевен Радостин Василев е блъснал 58-годишен човек. Това се е случило на 9 януари 2021 г., твърди сайтът „Неудобните“. За да не попадне под прицела на закона, Василев е купил автомобил за 3 000 лева на потърпевшия.

Бившият министър навлязъл в насрещното с автомобила си и ударил колата на 58-годишния Красимир Генов от Червен бряг. Пътният инцидент обаче е потулен от полицията и прокуратурата в Плевен.

Самият Василев първончално категорично отрича пред журналиста Николай Караколев изобщо да познава ударения Красимир Генов и да е ходил на рождения му ден. Впоследствие обаче си спомня, че май е ходил на курбан у тях.

Генов от своя страна пък говори спокойно по въпроса пред медията:

"Той първо не го е подарил. Купи ми го, защото ме удари, блъсна ми другата кола. Правих някои работи по него, но това е нормално, все пак е стара кола – 2006“, обясни човекът. "Каза, че "Мерцедсът" му е блокирал и тръгнал направо, ама дали беше така, не знам. Може и по телефон да се беше заплеснал, защото дойде в моята лента и ме удари. Добре, че избягах малко вдясно, защото щеше да ни пребие", разказа Генов. И признава, че след това поканил Василев на рождения си ден. "Поканих го, да. Донесе почерпка.", добави той.

Вижте повече по темата във видеото: