Колтуклиева: Радостин Василев предаваше всички свои благодетели, снасяше ми информация от Слави Трифонов и МС

Политика

08-03-2023, 20:43

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Журналистката Соня Колтуклиева излезе с нови подробности, касаещи атаките на Радостин Василев към нея и заяви, че ще подаде сигнал в Комисията за защита от дискриминация.

"Оставям настрана, че Радостин Василев е първият мъж (а мъж ли е?!), който направи публично достояние личните си чатове с жена, която му помагаше безкористно, защото провидя в него образ на новия политик - енергичен и порядъчен - каква жестока заблуда! Радостин Василев се озлоби срещу мен, защото започнах да разкривам порочното му управление като министър на спорта, приятелските му назначения, скандалните договори за милиони, подписани от неговите компаньони Александър Тодоров и Венцислав Петков, които вкара като началници в системата на спорта“, пише тя.

Според нея Иван Христанов ѝ е разказал, че на сбирка на водачите на листи на “Продължаваме промяната” за 48-я парламент обсъждали колко е критична и опасна.

"Не могат да се справят с нея - тогава Радостин Василев се изрепчил: Оставете я на мен! Аз ще я унищожа! И побързал с мръсни номера да си заслужи признание и похвала. В отчаяната си война срещу мен, Радостин Василев не се посвени да използва даже  една своя приятелка - някаква объркана “психоложка” от Враца, Ралица Младенова - тя изпрати сигнал срещу мен в Софийска районна прокуратура (отхвърлен!) и започна да ме съди, че уж съм я била сравнила с “неуспяла фолкаджийка”, а това много я обидило - на фона на предизвикателните ь разголени снимки и среден пръст във Фейсбук“, допълва тя.

Ето още от позицията на Соня Колтуклиева:

"Наричам Руди Гела “епилиран женомразец”, заради неблагодарността му към мен и заради нападките му към други известни жени  - бях му ментор една година, съветваше се за всичко в политиката (е, скри от мен и ме излъга за отцепването си от ИТН - обяснимо, щях да го наругая за предателството!)… Но следва да призная, че  предаваше всички свои благодетели като ми снасяше информация от парламентарната група на Слави Трифонов и от Министерски съвет. Веднъж предател - завинаги предател.

Радостин Василев избълва отвратителни ругателства срещу Ива Митева, нарече я най-мразеният човек и Лейди Гага в политиката, а се кълнеше в нея и ми обясняваше, че Слави Трифонов трябва да я номинира за президент през 2021 година…

Всички нормални хора помнят как Радостин Василев, в първите си дни като министър, се нахвърли брутално срещу легендарната гимнастичка Илияна Раева, след публичния скандал, тя постъпи в “Пирогов” с 200 кръвно; наглецът й се обади да се извини, защото Слави го накара. Радостин Василев обиди шампионката Екатерина Дафовска, служебния министър на спорта Весела Лечева, служебния министър на спорта проф. Даниела Дашева, народните представителки Христинка Иванова, Николина Ангелкова, Дани Каназирева, Теменужка Петкова, треньорки по тенис, наемателки на спортни обекти …

За нас няма внимание от ЛГБТИ общността, нали?! Ние сме хетеросексуални жени и майки. Коя организация да ни брани? Щом ме излекуват от грипа и изляза от МБАЛ “Света София”, ще напиша писмо до Комисията за защита от дискриминация. Как мислите - ще реагират ли?!

Да попитам - защо Комисията за защита от дискриминация не се самосезира, когато - предизвикана от мутренското поведение  на Радостин Василев - публикувах чатове, в които той обяснява за Асен Василев, че България никога няма да приеме премиер-педер@ст, а за Кирил Симеонов, бивш депутат от ИТН, женен с деца, твърди, че е гей?“, пита тя.