Всеки ден носи нови скандали с Радостин Василев в Плевен

Новините

15-03-2023, 09:20

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

От фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева

#ИмаКак коалиция “Продължаваме промяната” - “Демократична България” да залее героичния град Плевен с кални потоци и пошлости. Уви! Всеки ден носи нови скандали.

Александър Станев е един от дежурните в обслужващия антураж на Радостин Василев - с него заедно раздава цветя и рекламни торбички. Има защо да се подмазва старателно, дължи му много.

След като Радостин Василев стана министър на младежта и спорта от квотата на “Има такъв народ” в правителството на Кирил Петков, спортният адвокат със скромна кариера, в мрачна кантора в Студентския град, произведе за началници в спорта най-добрите си приятели от детството в Плевен: Венцислав Петков стана изпълнителен директор на Национална спортна база, Александър Тодоров стана изпълнителен директор на Български спортен тотализатор. Александър Станев, служител в общината, стана директор на спортния тотализатор за Плевен-област, а жена му Деси Костадинова, маникюристка, се превърна във Фейсбук в най-ревностния трол, който брани Радостин Василев и залива с гнусни коментари опонентите му. Жалка история.

Служебният министър Весела Лечева, на 24 август 2022 година, уволни Венцислав Петков и Александър Тодоров и даде техни договори на прокуратурата; обаче, усилията й да уволни Александър Станев удариха на камък, защото той излезе в дълъг болничен - в Плевен казват, че била вписана диагноза “хемороиди”, ала може и да е майтап, плевенчани са зевзеци.

Гражданинът Иван Иванов от Плевен, обърна внимание във Фейсбук на следното нарушение: Александър Станев е член на Районната избирателна комисия и не може да участва в агитация на която и да било партия. Той получава от държавата за 50 дни работа около 2 000 лева.

Говорих с член на Централната избирателна комисия. Да, потвърди той, Александър Станев нарушава закона. Утре ще подам сигнал до ЦИК.

Всичко ли около кандидат-депутата Радостин Василев смърди? Кампанията му започна във Плевен със скандал с Христо Аврамчев, пред кооперацията на ул.”Цар Калоян”5, където бившият министър паркирал неправилно мерцедес 400 с регистрационен номер СВ5555РВ, който не е негова собственост и още не е ясно на какво основание го управлява от януари 2022 година. По този случай се води проверка в КПКОНПИ.

П.П. Прочутият плевенчанин Слави Трифонов се извини публично, че е дал път в политиката на Радостин Василев. Кирил Петков се държи като рекетиран и шантажиран от предателя на “Има такъв народ”, който първо стана кандидат-депутат на “Промяната” от Габрово, а сега - от Плевен.

***

Иван Иванов: “Няма как да не споделя с всички мои съграждани как “ Продължава Промяната в Плевен”… Мислех че съм видял всичко в политиката, но такава пародия не вярвах, че може да съществува? На снимките до Радостин Василев е член на РИК- Плевен Александър Станев, който видно от снимките съвместява работата си в РИК за която Държавата му плаща с предизборна агитация за КП “ Продължаваме промяната- Демократична България” ???? Само като се сетя че водач на листата е ЮРИСТ с амбиция да управлява България и ми се иска да Емигрирам.. Важно уточнение е и това, че членовете на РИК нямат никакво право да участват в каквато и да е агитация..”Снимка на Деня

Щрихи от Плевен