Кралев: Месеци наред предупреждавахме. че "промяната" ще занулят държавата, а те са ни извели на минус

Новините

16-03-2023, 10:21

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

Oт фейсбук профила на Красен Кралев, ГЕРБ

Месеци наред предупреждавахме хората, че „промяната“ ще занулят държавата, а те са ни извели на минус! 7% дупка в бюджета. Министерство на финансите ще кара фирмите да плащат „солидарна вноска“, за да закърпят годината.

Финансовият министър, който е бил заместник на Асен Василев, предвижда възможност да се тегли заем от Международния валутен фонд. Валутният борд е в риск, ако не се намалят дефицитите… И всичкото това на фона на инфлация, каквато не сме виждали от четвърт век.

Ние в коя година живеем? Усеща се като 1997 г. Асен Василев доказа, че #ИмаКак от пример за добра фискална дисциплина и дефицити България да бъде докарана до ръба на фалита-чрез популистка и неадекватна финансова политика.

Трябваше му само една година (360 дни във властта), за да задължи бъдещите поколения. Но Асен не смята да спре дотук - шарлатаните от “Промяната” обещават на хората още от същото, за да се докопат отново до властта.

И през цялото време крадците викат :”Дръжте крадците!”

Но аз вярвам в мъдростта на народа, който също като нас иска България да има стабилно правителство, което да поеме отговорност и да върне държавата в правилната посока.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен