Цецка Цачева: Акцентът в нашата управленска програма е образованието

Цецка Цачева връчи договори за дарение на 30 компютърни конфигурации на ученици от 12-ти клас и студенти от Плевен, Мизия, Свищов и Ловеч

По инициатива на ПП ГЕРБ на 15 септември по повод началото на учебната година в Плевен се състоя среща на кандидатите за народни представители от 15-ти многомандатен избирателен район под надслов „Подкрепа на таланта и знанието”. Водачът на листата Цецка Цачева връчи договори за дарение на 30 компютърни конфигурации на ученици от 12-ти клас и студенти от Плевен, Мизия, Свищов и Ловеч, изявени в областта на изкуството, образованието и спорта. „Всяка учебна година е свързана с много очаквания, такива, каквито ние от ПП ГЕРБ имаме към младите хора на Плевен. Избрани сте с вътрешен кастинг, прозрачно, както го правим в нашата партия.”

Цачева представи част от листата за народни представители на ГЕРБ за Плевен – Владислав Николов, Мартин Митев, Ралица Добрева и Мирослав Траянов. „Акцентът в нашата управленска програма е образованието. За нас от ГЕРБ без да имаме адекватно образоване на младите хора, които да излизат освен с дипломи, но и с конкретни умения няма как да се стигне до стабилна икономика, до стабилни държавни институции, до стабилна държава. Свободни места има. Няма квалифицирани кадри, които да ги заемат. Това показват обиколките ни из област Плевен”, каза Цачева Тя пожела на младите хора да учат не само за дипломи и степени, но за умения-дали ще са икономически, в сферата на изкуствата или пък изследователски, на кой каквото му е присърце.